1747737355487576
Wist je dat we een winkel hebben bomvol kinderfeest?
Klik hier om dit te zien!

Page content

Trots op dit kabouterfeest!!

kabouterfeest

Soms verzin je wel eens iets. Van tevoren weet je dan nooit of en hoe anderen dit dan zullen gaan gebruiken. Des te leuker is het dan als je een enthousiast mailtje terug krijgt van Esther met leuke foto's van een zeer geslaagd kabouterfeest. Dan glim ik een beetje van trots. Esther gebruikte de gratis kabouterprints. Wie weet inspireren deze foto's jou ook wel tot een leuk kabouterfeest. Met de gratis printables die je hier vindt en een klein beetje fantasie kom je een heel eind. Om je nog wat verder te helpen zijn hier nog wat leuke ideeën en mocht je nu net als Esther leuke foto's maken? Ik vind het super om terug te zien wat er met al mijn ideeën gebeurt.

 

 

 

 

 

Kabouterspeurtocht: alle kaboutertjes gaan op pad want er is een puntmutsje zoek. Dat gaan we terugvinden. Iedere kabouter krijgt een knapzakje gevuld met proviand voor onderweg. Dat maak je eenvoudig van een bamboestok waar een theedoek aan is geknoopt. Natuurlijk spelen de kabouters onderweg leuke spelletjes. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan estafette spelletjes.

Lekkere hapjes: Bij kabouters denk je natuurlijk aan paddestoelen. Die maak je makkelijk door een half kerstomaatje op een blokje kaas te steken met een prikkertje. De stippen maak je eenvoudig van kleine dotjes mayonaise.

Knutselen:

kabouterfeestKabouters van stukjes boomtak zijn makkelijk te maken met kinderen. Wil je weten hoe? kijk dan op je knutselei kwijt

 

 

 

 

kabouterfeestZeker zo leuk is het als je met de kinderen een kabouter maakt van een pollepel. Ieder kind kan kiezen welke broek of trui de kabouter krijgt want de gratis prints vind je hier. In mijn blog heb ik een beschrijving gemaakt van deze knutsel. Klik hier om die te openen.

Comment Section

0 reacties op “Trots op dit kabouterfeest!!

Plaats een reactie


*