Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Als je de knutselbox niet meer wilt ontvangen, zeg je je abonnement op. Bij een maandabonnement kan dit maandelijks. Bij het jaarabonnement gebeurt dit na een jaar. Heb je een jaarabonnement dat is begonnen op 4 maart 2015, dan loopt het af op 4 maart 2016.

Het abonnement loopt oneindig door. Je kunt het eenvoudig opzeggen door je af te melden.

Ja dat kan. Je kunt namelijk tegen een gereduceerd tarief een knutselbox voor broertjes en zusjes aanschaffen

In de knutselbox vind je een duidelijke uitleg van 3 knutsels en diverse knutselmaterialen. Zelf zorg je nog voor basismaterialen als een kwast, schaar, soms kosteloos materiaal als een wc-rol. Als je een jaarabonnement hebt genomen, ontvang je verschillende van deze materialen als bonus in een basis box.

Ja, dit is inclusief verzendkosten. Er komen dus geen extra kosten bij.

Kijk goed naar de motoriek van je kind. In de box voor oudere kinderen zitten knutselactiviteiten waarbij een fijne motoriek nodig is. Als jouw kind veel knutselt, is de box voor oudere kinderen misschien leuker.

De knutselboxen worden op maat gemaakt. Je kunt als je je aanmeldt aangeven welke box je wilt ontvangen. Er is een box voor kinderen van 4-8 jaar en een box voor kinderen van 9-12 jaar

Nee nu nog niet. We werken hier hard aan maar voorlopig is er alleen een digitale versie

Ja, ongelofelijk he? Het magazine is gratis. Je hoeft er niets voor te doen en ik beloof je dat ik je ook niet als overstelpen met allerlei mails. Ik vind het gewoon leuk dat je met de kinderen aan de slag gaat.

Staat je vraag hier niet tussen?
Geen nood! Neem even contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en we geven zo snel mogelijk antwoord.

Vragen

jQuery(document).bind(‘gform_post_render’, function(event, formId, currentPage){if(formId == 4) {} } );jQuery(document).bind(‘gform_post_conditional_logic’, function(event, formId, fields, isInit){} ); jQuery(document).ready(function(){jQuery(document).trigger(‘gform_post_render’, [4, 1]) } );