eenhoorn feestje, de beste tips

eenhoorn feestje

het leukste feestje voor wie van unicorns houdt!

We love unicorns. Ben jij ook een eenhoorn fan? Dan hoort een eenhoorn feestje er natuurlijk bij! Wil je weten  hoe jij het leukste eenhoorn feestje kunt organiseren. We hebben de beste tips voor je bij elkaar gezet.

Een eenhoorn feestje in stappen

eenhoorn feestje, de beste tips

Laat de feestgangers maar komen!

Het is de grote dag, je vriendjes komen binnen en het feest kan beginnen. Voor het zover is versier je de kamer natuurlijk helemaal in stijl. Leuke slingers, een eenhoorn tafelkleed, en andere leuke eenhoorn decoratie kun je online vinden. Hier vind je het makkelijk bij elkaar. Wil je er iets bijzonders van maken?Zet dan wat lekkere hapjes bij elkaar op een mooie versierde tafel. Wat denk je bijvoorbeeld hiervan?
eenhoorn feestje, de beste tips

Cadeautjes uitpakken

Gezellig samen aan tafel en om beurten de cadeautjes uitpakken of misschien toch net even anders?

Ga allemaal in een kring staan, leg je cadeautje voor je neer en zet gezellige muziek aan. Misschien heb je wel een diadeem met daarop een hoorntje. Dat kun je doorgeven. Wie het op zijn hoofd heeft als de muziek stopt,  mag zijn cadeautje aan de jarige geven.

eenhoorn feestje, de beste tips

Knutselen

Iets leuks maken in het eenhoornthema? Er is van alles mogelijk. Ik heb de leukste tips voor je verzameld. Je vindt ze hieronder.
paarden feestje

Eenhoorn speurtocht

Even lekker naar buiten en speuren. Een leuke eenhoorn speurtocht is niet moeilijk te bedenken. 

Vertel een leuk verhaal, bijvoorbeeld over een eenhoorn die al zijn vriendjes kwijt is en laat de kinderen tijdens de speurtocht helpen het probleem van de eenhoorn op te lossen. Zo kunnen ze tijdens de speurtocht afbeeldingen van eenhoorns verzamelen en gekke spelletjes spelen

paarden feestje

Naar de manege

Is er een manege in de buurt waar je met de kinderen naartoe kunt? Dat hoort natuurlijk helemaal bij een paardenfeestje. 

Nu houden niet alle kinderen van paardrijden maar een paard borstelen of een wortel geven is natuurlijk ook heel leuk om te doen.

Knutselen op je paarden feestje

Knutselen is een leuke activiteit voor op een kinderfeestje. Hier vind je tips voor knutsels die passen bij een paardenfeestje.

Klik op de afbeelding voor de uitgebreide uitleg.

paardenfeestje, paard knutselen
Eeenhoorn marionet
eenhoorn feestje, knutselen

Eenhoorn hanger

paarden feestje paarden hoofdband knutselen
Paarden hoofdband
paarden feestje paard knutselen
Paard versieren

Paarden diploma

Voor iedereen een mooi diploma aan het eind van het feestje. Ik heb een paardendiploma voor je gemaakt dat je eenvoudig kunt downloaden.Spelletjes op je paarden feestje

Spelletjes tijdens je speurtocht of gewoon tussendoor op je feestje. Hier zijn de leukste spelletjes voor op je paarden feestje. 

Druk op de afbeelding en je kunt meer lezen over het spelletje

paarden feestje ezeltje prik

Ezeltje prik

paarden feestje stokpaard race
Stokpaard race
paarden feestje hoefijzer werpen
hoefijzer werpen

Versiering voor je paarden feestje

paarden bekers
Paarden bekers
paarden borden
Paarden borden
paarden traktatiezakjes
Paarden traktatiezakjes
paarden uitnodigingen
Paarden uitnodigingen

Meer leuks zien voor je paarden feestje?

Onze tips voor een geslaagd paarden feestje

Pak pen en papier er maar even bij want met deze tips wordt een disco feestje nog makkelijker en zeker leuker

  • Hoeveel kinderen nodig je uit? Denk vooraf goed na wat handig is. Ga je met een groep naar de manege? Maak de groep dan niet te groot. Zo houd jij daar het overzicht en heb je aandacht voor alle kinderen.
  • Zijn alle kinderen paardenfans of zit er in de groep misschien ook een kind dat paarden nog een beetje spannend vindt. Houd hier rekening mee en vraag dit vooraf aan de ouders.