Wist je dat we een winkel hebben bomvol knutselpret en kinderfeest?
Klik hier om dit te zien!

Page content

Over ons

Wie zijn wij?

In 2010 ben ik begonnen met Suus kinderfeestjes. Wat begon als een erg leuke hobby is inmiddels uitgegroeid tot een heus bedrijf dat zich specialiseert in het organiseren van kinderfeestjes. Of je nu thuis zelf aan de slag wilt of het kinderfeestje bij ons wilt houden, we helpen je graag en met veel plezier!

  • Suus kinderfeestjes kan je helpen bij het organiseren van een kinderfeestje. Wij hebben veel materialen waarmee je zelf aan de slag kunt maar ook kun je met ons het feestje vieren.
  • Inmiddels hebben we een brede ervaring in het organiseren van kinderfeestjes voor jongens en meisjes in de basisschool leeftijd
  • Wil je zelf thuis aan de slag? Wij kunnen je helpen met onze producten in de webwinkel. Van draaiboek voor een speurtocht tot knutselpakket en slingers; Bestel die onderdelen die jij nodig hebt en in een handomdraai  organiseer jij thuis een kinderfeestje met een klein beetje hulp van Suus.
  • We proberen je zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Suus staat voor een totaal concept en service dat net een stapje verder gaat. Bij ons ben je dus aan het goede adres om met weinig moeite alle ingrediënten voor een fantastisch kinderfeestje in huis te halen.

Susanne Tomasovic

Susanne TomasovicSuus kinderfeestjes startte in  2010 als een hobby. Naast mijn werk op een basisschool zocht in naar een uitdaging. Toen kon ik nog niet weten hoe leuk het was om op deze manier met kinderen bezig te mogen zijn. Het bedenken van nieuwe concepten, een nieuw knutselfeestje op locatie houden, het groeide langzaam uit tot een concept dat staat als een huis en waar ik veel voldoening uit haal.

Met meer dan 20 jaar aan ervaring in het basisonderwijs op zak en een tomeloos enthousiasme voor het werken met kinderen, is het organiseren van een kinderfeestje voor mij een klein cadeautje. Er is niets leuker dan een groep kinderen op een leuke manier een fijne middag te kunnen bezorgen.

En soms komt er dan iets bijzonders op je pad. Zo werd ik gevraagd om een inloopworkshop te houden voor het bedrijf waternet. Met kinderen in allerlei leeftijden mocht ik in de kerstperiode buiten in het bos kaarsen versieren. In een bijzondere omgeving iet moois te mogen maken, is toch een heel speciale ervaring!