Maak van je kinderfeestje een knutselfeestje met een knutselpakket..

Vier eenvoudig een knutselfeestje thuis met een van de knutselpakketten van Suus voor een bijzonder kinderfeestje thuis.
De knutselpakketten bevatten een uitgebreide werkbeschrijving, de benodigde materialen en voor ieder kind een diploma.

Suus heeft een uitgebreid assortiment. Wil je weten wat er allemaal is?

Klik dan hier om alle pakketten te zien.

knutselpakketVoor wie zijn de knutselpakketten geschikt?

De knutselpakketten zijn gemaakt voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Bij ieder knutselpakket staat beschreven voor welke leeftijd het pakket het best geschikt is.

Ook zijn er knutselpakketten voor zowel jongens als meisjes.

Hoe lang ben ik met een knutselpakket bezig?

Bij ieder knutselpakket staat een beschrijving van de geschatte tijdsduur. Natuurlijk hangt dit ook enigszins af van de leeftijd van de kinderen en de concentratiespanne. De knutselpakketten bevatten activiteiten variƫrend van 30 minuten tot 2 uur.

knutselpakket kinderfeestje

Waar moet ik zelf nog voor zorgen?

In het knutselpakket vind je alle benodigde materialen om snel met de kinderen te kunnen knutselen. Afhankelijk van de gekozen knutselactiviteit moet je soms zelf nog zorgen voor kleine materialen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld, scharen of een beschermend tafelkleed. Bij ieder knutselpakket staat dit duidelijk beschreven.jojo

Tip van Suus:

Het werkt vaak prettig als je zelf al goed weet hoe de knutselactiviteit exact gedaan moet worden. Bovendien vinden kinderen het vaak heel prettig als er een voorbeeld is. Bestel eventueel een extra exemplaar zodat je de knutselactiviteit eerst zelf goed kunt uitproberen.

knutselpakket