paw-patrol feestje

Paw patrol feestje

Vier een paw patrol feest met de avontuurlijke puppies

Ben jij een speurneus en gek van honden? Dan is een Paw Patrol feestje precies voor jou.

En een Paw Patrol kinderfeest organiseren is helemaal niet moeilijk!

We helpen je een handje op weg.

Een Paw Patrol feestje van start tot eind

paw patrol feestje

Zo begin je...

Aankomst en cadeautjes uitpakken. Je doet dat natuurlijk in stijl. Versier de kamer gezellig. Online is leuke paw patrol versiering te koop maar je kunt ook zelf aan de slag. Zo kun je een rol effen papier versieren met de afbeelding van hondenpootjes en de taart serveer je in voerbakjes in plaats van op borden.
paw patrol feestje

Welke puppy word jij?

Tijd om te kiezen. Wie van de paw patrol redders is jouw favoriet?

Al, Chase, Coral, Everest, Liberty, Marshall, Rex, Rocky, Rubble, Skye, Tracker of Zuma? Geef ieder kind een masker, je kunt ze printen maar er zijn ook kant en klare maskers te koop.

paw patrol feestje

Samen op pad

Een paw patrol speurtocht heb je zo bedacht. Volg het spoor van de hondenpootjes en speel onderweg paw patrol spelletjes die passen bij de verschillende karakters. Natuurlijk verdien je aan het eind van de speurtocht een Paw Patrol diploma.
paw patrol feestje

We maken iets leuks

Tijd om te paw patrol knutselen; wat dacht je van badges of grappige paw patrol poppetjes van papier?
paw patrol feestje

Een mooi einde...

We sluiten het feestje af met een echt paw patrol diploma en natuurlijk maken we een foto van alle kinderen samen als aandenken.

De leukste Paw Patrol versiering

Bij een Paw Patrol feestje hoort natuurlijk echte Paw Patrol versiering of stoere politie versiering! Hier vind je de allerleukste Paw Patrol feestartikelen zodat jij jouw woonkamer binnen no time omtovert!

Tips voor een geslaagd Paw Patrol feestje

Waar moet je aan denken bij het organiseren van een Paw Patrol feest?


  • De stoere redders verdienen natuurlijk een gi- ga- geweldige Paw Patrol traktatie na al hun heldendaden. Bak koekjes in de vorm van een hondenbot of decoreer cupcakes met caketoppers. Print afbeeldingen van de Paw Patrol karakters uit, bevestig ze aan een rietje of cocktailprikker en prik ze in een cupcake. Van deze Paw Patrol traktaties ga je spontaan kwispelen!
  • Een Paw Patrol speurtocht kun je zelf organiseren. Tijdens de speurtocht kunnen de kinderen een missie oplossen. Start de speurtocht met een verhaal waarin je bijvoorbeeld een dief op moet sporen met Chase. De dappere pups gaan op pad en spelen onderweg toffe Paw Patrol spelletjes. Aan het einde van de route vinden de helden de buit van de dief terug en krijgen ze natuurlijk allemaal een snoepje.
  • De kinderen moeten zich natuurlijk verkleden als hun favoriete Paw Patrol karakter. Vooraf kun je de gasten vragen kleding in de kleuren van hun favoriete karakter aan te trekken; rood voor Marshall, blauw voor Chase, geel voor Rubble. Je kunt eventueel een verkleedhoek maken waar de kinderen politiepetten en brandweerhelmen vinden. Met schmink kun je bij ieder kind een pootafdruk op de hand of wang schminken.
  • De kids kunnen hun eigen Paw Patrol masker en badge knutselen. Online vind je ook kant en klare maskers en bouwplaten of je kunt deze zelf maken van karton. 
  • Soms is een rustmoment na alle drukte prettig. Maak een hoekje met dekentjes en kussens en laat de kinderen even tot rust komen met een Paw patrol aflevering of film. In plaats van een film kun je er ook voor kiezen om wat Paw Patrol boekjes of kleurplaten neer te leggen.

Paw Patrol traktaties

Paw Patrol spelletjes

Bij een paw patrol feestje horen natuurlijk ook echte Paw Patrol spelletjes die je los tussendoor of tijdens een Paw Patrol speurtocht speelt. Hier vind je een aantal idee├źn.

  • Vliegen met Skye: laat de kinderen bijvoorbeeld papieren vliegtuigjes vouwen waarna we samen kunnen kijken welke het verst vliegt.
  • Brand blussen met Marshall: met een waterpistool moeten de kinderen de papieren vlammen wegspuiten die je tegen blikjes hebt geplakt. 
  • Druk op de bouwplaats met Rubble: zet een parcours uit met hoepels en kegels. De kinderen gaan nu het parcours volgen. Wie is er als eerste aan de overkant van deze drukke bouwplaats?

Paw Patrol speurtocht

Een speurtocht geeft de jonge redders lekker de kans om even buiten uit te razen. Een speurtocht organiseren is niet enorm ingewikkeld. Je start de speurtocht met een verhaal waarin de kids een missie moeten oplossen. Ze moeten bijvoorbeeld Chase helpen om de buit van een snoepjesdief te vinden. Tijdens de Paw Patrol speurtocht lopen de kinderen een route en onderweg spelen ze Paw Patrol spelletjes. Met krijt of draadjes wol kun je de route aangeven. Aan het eind van de route vinden de kinderen natuurlijk de buit van de snoepjesdief terug en krijgen ze allemaal een snoepje en een diploma.

Heb je niet veel tijd? Je kunt er ook voor kiezen om een kant en klare speurtocht te bestellen. Je hebt alle materialen direct thuis en kunt zo aan de slag.

Paw Patrol knutselen

Een knutsel tussendoor is altijd leuk. Bij een Paw Patrol kinderfeestje kun je bijvoorbeeld petten versieren, rugzakken decoreren of politie vergrootglazen maken.

  • Wil je het je makkelijk maken? Er zijn kant en klare knutselpakketten waar alle materialen, een duidelijk beschrijving en diploma's  in zitten waarmee je in een handomdraai een leuke knutselactiviteit organiseert.
  • Met een leuke kant en klare bouwplaat en wat stiften ben je ook direct klaar.

Knutselen op je paw patrol feestje

Hoe lang duurt je Paw Patrol feestje?

Het hoeft niet te lang! Dat is eigenlijk wel het belangrijkste. Voor veel jonge kinderen is dit een van de eerste feestjes. Ze doen veel indrukken op dus maak het niet te gek. Een kinderfeestje van 2 tot 3 uur is echt wel lang genoeg!