Over Suus kinderfeestjes

Een bijzonder kinderfeestje in een handomdraai!

Organiseer eenvoudig een bijzonder kinderfeestje!

Een kinderfeestje organiseren kan een hele klus zijn.

Hoe zorg je voor een onvergetelijk kinderfeestje dat niet meteen ook bakken met geld kost?

Juist dat is waar Suus kinderfeestjes zich in specialiseert; een uniek kinderfeestje, maar dan wel zo dat jij er zo min mogelijk omkijken naar hebt.

En of je nu op zoek bent naar een speurtocht, met de kinderen wilt gaan knutselen of op zoek bent naar een knotsgek kinderfeestje dat je ook met slecht weer eenvoudig thuis kunt organiseren, je vindt het hier allemaal.

Over Susanne

Suus kinderfeestjes bestaat sinds 2010! Ik ben Susanne, initiatiefneemster van Suus kinderfeestjes. Samen met mijn team (een groep bevlogen knutselaars) ben ik continu bezig knutselen voor kinderen laagdrempelig en eenvoudig te maken en nieuwe leuke feestideeën voor je te verzamelen.

Veel jaren heb ik gewerkt als lerares op een basisschool. Je kunt vast wel raden wat daar mijn favoriete vak was.

In het drukke schoolprogramma was er alleen vaak niet veel tijd voor. Daarom ben ik kinderfeestjes gaan organiseren waarbij ik met kinderen dingen knutselde. Flipperkasten van hout, mooie memoborden of schatkistjes versieren. We deden het allemaal.

Bovendien ben ik moeder van 2 fantastische kinderen. Ook thuis wordt regelmatig geknutseld. Klei, verf en lijm; de eettafel ligt er vaak vol mee.

Suus kinderfeestjes is voor mij de plek waar ik ook andere kinderen kan laten genieten van hun eigen creativiteit en ouders kan helpen aan feestinspiratie. Aan ideeën ontbreekt het me in ieder geval nooit en de leuke groep mensen die inmiddels meewerken aan het Suus kinderfeestjes project zijn minstens zo enthousiast.

Zijn jouw kinderen net zo gek op knutselen als wij? Zoek jij handige tips waarmee je het kinderfeestje van het jaar kunt organiseren? Dan ben je meer dan welkom!

.

Onze producten

Speurtochten

Voor jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar

Knutselpakketten

Knutsel samen met je vrienden de leukste dingen

Themafeestje

Alles voor een kinderfeestje in het thema dat jij wilt

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Politie en boevenfeestje snel voorbereid
Voor mijn logopodie klantjes een leuk kinderfeestje georganiseerd. Met een kant-en-klaar feestje was het zo geregeld en met de heldere uitleg kostte het me slechts een kwartiertje om voor te bereiden! Ik had het politie en boeven thema en dat viel erg goed in de smaak!
Brenda Bouman
Super leuk kinderfeestje!
Gister heeft mijn dochter een superleuk feestje gehad, waar ze met haar vriendinnen heerlijke bonbons heeft gemaakt! Bedankt voor het complete pakket!
Ramona
Goede service
Onze dochter heeft vandaag een superfeestje gehad!! Heel erg bedankt voor de leuke speurtocht en goede service!! 
Henrike