Een balancerende clown knutselen

Een balancerende clown knutselen

Hij bungelt van links naar rechts op de rand van je glas maar eraf vallen doet hij niet. Wil jij ook een balancerende clown knutselen op je circusfeestje of gewoon omdat het leuk is? Wij hebben prints en een foto- en video uitleg voor je klaargezet!

Balancerende clown knutselen, dit heb je nodig:

Balancerende clown knutselen, zo maak je het:

Kleur de clown met de stiften.

Knip de clown aan de buitenrand uit  en plak hem vervolgens op het karton.

Nu knip je de clown met het karton aan de buitenrand uit.

Lijm op de plek van de handen met de sterke lijm de muntjes. Die zorgen straks voor de balans. Om zeker te weten dat je clown goed kan balanceren, kun je de muntjes ook eerst met een tukje plakband op de clown plakken en het uitproberen.

Zet de clown nu voorzichtig op zijn neus op de rand van een glas en je zult zien dat het op zijn kop kan blijven staan zonder om te vallen!

Bekijk de video:

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel