05 december 2014 
3 min. leestijd

Het heerlijk avondje kan komen, lekkere Sinterklaas recepten

Het heerlijk avondje kan komen, lekkere Sinterklaas recepten

Wij zijn er klaar voor, het heerlijk avondje kan komen! Natuurlijk hoort bij al deze gezelligheid ook veel lekkers. Ik verzamelde voor jullie lekkere Sinterklaas recepten waarmee je op het heerlijk avondje prima voor de dag komt!

De recepten die ik  voor je heb verzameld kun je ook erg leuk samen met de kinderen maken. Zo maak je het wachten iets dragelijker.

Pepernotencake

Sinterklaas recept pepernoten cake

Cake is opeens heel anders met dit recept dat ik hier vond.

Marsepein varkentjes

Sinterklaas recept marsepeinen varkentjes

Een klein beetje marsepein, wat roze kleurstof , de hulp van deze tutorial en een beetje fantasie en je smult vanavond van deze heerlijke marsepeinen varkentjes

Schuimpjes

sinterklaas recept schuimpjes

Tussen het strooigoed worden bij ons altijd het eerst de schuimpjes weggepakt. Niet zo gek natuurlijk want die zijn hartstikke lekker. Dit jaar is dit geen probleem want je maakt gewoon zelf een hele berg met dit heerlijke recept!

Chocoladeletters maken

chocoladeletter maken

Smikkelen en smullen van je zelfgemaakte chocoladeletter is natuurlijk extra speciaal. Hoe je zelf een chocoladeletter maakt, lees je hier. En geloof me, ik heb dit met kinderen gedaan. Dat lukt heel goed!

Eenvoudig een  kinderfeestje organiseren?

Dat wordt nu wel heel erg makkelijk met onze kant en klare pakketten. Of je nu wilt knutselen, een bijzondere speurtocht wilt organiseren of op zoek bent naar decoratie voor je feestje? In onze webshop vind je het allemaal handig bij elkaar!

Meer weten?

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel