knutselen pasen: een bakje voor je eitjes
arrow_drop_up arrow_drop_down

knutselen pasen: een bakje voor je eitjes

Knutselen pasen: een bakje voor je eitjes

knutselen pasen

Wil je iets leuks knutselen voor pasen?

In dit bakje kun je al je gevonden eieren goed opbergen. Het werkt eenvoudig:

Print het bakje uit, het is handig het op wat dikker papier uit te printen.

Hier vind  je de print

Knip het uit en plak het in elkaar.

En nu maar hopen dat je veel eieren zult vinden!

Veel succes!!!

 

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Koekje erbij?