knutselen Valentijn

knutselen Valentijn

Het kan nog net…. iets leuks knutselen voor Valentijnsdag. Hieronder vind je verschillende leuke dingen die je kunt maken met voor Valentijnsdag.  Alles is voorzien van een werkbeschrijving dus snel aan de slag!

knutselen valentijn

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Hart van kralen

knutselen valentijn

Dit mooie hart verdient een plekje aan de kastdeur. Je maakt het eenvoudig van lint, ijzerdraad en houten kralen. De werkbeschrijving vind je op de website van craft and creativity

Lieve rietjes

knutselen valentijn

Deze lieve rietjes maak je met wat gekleurd papier en lijm. Dat wordt een leuke verrassing!

Op de website van Hallmark vind je een gratis template en instructies.

 

 

Een hartelijk potlood

knutselen valentijn

Deze eenvoudige klus heeft een leuk resultaat. Misschien voor je penvriend?

Voor meer informatie kijk op deze website

Badzouthart

knutselen valentijn

Hier kun je nog eens mee uitpakken! Een hart van badzout!

Instructies vind je op de website van Henry happened

 

 

 

 

Zakjes met een beetje liefde

knutselen valentijn

Deze lieve doosjes maak je met een beetje hulp van a nightowl blog. Op deze website vind je gratis de lieve kaartjes die je eenvoudig aan een mooi zakje hangt of op een leuk doosje plakt (of aan een bosje bloemen hangt)
 
Hartelijke potjes

knutselen valentijn

Wie krijgt dat nou niet graag. Een mooi potje met iets lekkers. Op de website van 36th avenue vind je gratis prints en een beschrijving hoe je dit lieve potje maakt

 

 

Liefdescoupons

knutselen valentijn

Dit cadeau belooft wat. Met dit boekje met deze leuke coupons doe je iemand een groot plezier. Op de website van I heart naptime vind je de gratis prints. Knippen. Leuk lint erdoor en het feest kan beginnen!

 

Een restje liefde

knutselen valentijn

Je gelooft het niet maar deze leuke hartjes zijn gemaakt van restjes wasco. Gesmolten in een siliconen vorm krijg je dit resultaat. Wil je weten hoe het moet? Kijk dan op de website van The nerds wife. Hier vind je de werkwijze maar ook leuke kaartjes waar je de hartjes op kunt plakken

 

Een lief lichtje

knutselen valentijn

Van een glazen potje maak je met plakband en spuitverf dit lieve lichtje. Supereenvoudig maar het resultaat mag er zijn. Hier vind je de uitleg.

 

 

 

 

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
emma
Door

emma

op 13 Feb 2015

leuke website

alexandra pieters
Door

alexandra pieters

op 22 Jan 2016

zeer leuke website met leuke ideeen

Reactie plaatsen

Zoek een artikel