Lente knutselen: een uil op een tak
Dieren knutselen
Susanne Tomasovic
Dieren knutselen
04/14/2015
1 min
0

Lente knutselen: een uil op een tak

04/14/2015
1 min
0

Lente knutselen: een uil op een tak

Natuurlijk gaan we ook in de lente knutselen. Deze uil op een tak maakte ik van fimoklei. Heb je nog wat restje liggen? Knutsel dan snel met me mee!

Lente knutselen: een uil op een tak. Dit heb je nodig:

  • glazen potje
  • fimoklei
  • mesje
  • huishoudoven
  • klein stukje stof
  • lintje of koordje
  • knoopje

 

Lente knutselen: een uil op een tak. Zo maak je het:

Ik begon met een ronde plak groene fimoklei. Deze plakte ik op de bodem van het potje

Van fimoklei maakte ik een klein uiltje. Op de afbeelding kun je zien hoe ik dit deed. Van roze klei maakte ik een balletje. Hierop plakte ik een wit cirkeltje en twee kleine roze hartjes. Vervolgens gaf ik het uiltje ogen en een snavel.

Als laatste plakte ik aan weerszijden vleugels en aan de onderzijde kleine pootjes.

De vogel staat op een tak. Deze maakte ik van fimoklei. Fimoklei blijft plakken aan het glas van het potje.

Op de tak plakte ik voorzichtig het uiltje.

Het potje heb ik in de oven gezet en volgens de aanwijzingen op de verpakking van de fimoklei gebakken.

Op het potje schroefde ik n de deksel. Hierover ging een lapje stof dat ik met een lintje en een knoopje heb versierd.

 

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

 

Reacties
Categorieën