25 februari 2015 
1 min. leestijd

Lente knutselen: vrolijke potlodenbakjes

Lente knutselen: vrolijke potlodenbakjes

Zo af en toe piept het zonnetje door de wolken en ook de sneeuwklokjes steken hun kopjes voorzichtig boven de grond. Ik krijg zin in de lente en maakte deze vrolijke  gebloemde potlodenbakjes. Wil je ook aan de slag? Hier laat ik je zien hoe je ze maakt.

Lente knutselen: vrolijke potlodenbakjes. Dit heb je nodig:

  • geruite stof
  • lint
  • schaar
  • lijmpistool
  • vilten bloemen
  • knopen
  • blik

Lente knutselen: zo maak je het:

Knip de stof in de juiste maat. Let op: Knip het stukje stof iets groter dan de omtrek en hoogte van het blik.

Rol de stof om het blik en lijm het vast.

Lijm de stof aan de bovenzijde van het blik vast aan de binnenkant van het blik.

Nu kun je het blik versieren. Dit doe je met lint, knopen en vilten bloemen. Ik lijmde eerst lint om het blik. Vervolgens lijmde ik hier verschillende leuke kleine decoraties op.

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

 

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel