Lente knutselen: maak vrolijk bloemige potlodenbakjes!
arrow_drop_up arrow_drop_down
25 februari 2015 

Lente knutselen: vrolijke potlodenbakjes

Zo af en toe piept het zonnetje door de wolken en ook de sneeuwklokjes steken hun kopjes voorzichtig boven de grond. Ik krijg zin in de lente en maakte deze vrolijke  gebloemde potlodenbakjes. Wil je ook aan de slag? Hier laat ik je zien hoe je ze maakt.Lente knutselen: vrolijke potlodenbakjes. Dit heb je nodig:

Lente knutselen: zo maak je het:

Knip de stof in de juiste maat. Let op: Knip het stukje stof iets groter dan de omtrek en hoogte van het blik.

Rol de stof om het blik en lijm het vast.

Lijm de stof aan de bovenzijde van het blik vast aan de binnenkant van het blik.

Nu kun je het blik versieren. Dit doe je met lint, knopen en vilten bloemen. Ik lijmde eerst lint om het blik. Vervolgens lijmde ik hier verschillende leuke kleine decoraties op.

 

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Koekje erbij?