Paastafel versiering knutselen

Paastafel versiering knutselen

Het is bijna Pasen, en bij ons betekent dat lekker lang samen aan tafel voor het ontbijt. Deze paashaasjes maken de tafel extra bijzonder. Doe je mee en ga je samen met ons een paastafel versiering knutselen?

Paastafel versiering knutselen, dit heb je nodig:

  • Print van haasjes
  • gekleurd foam of gekleurd karton
  • puntige schaar
  • lint
  • lijm
  • potlood of pen

Paastafel versiering knutselen, zo doe je het:

Knip een haasje uit de print en trek het haasje over op het foam en knip het uit.

Teken te twee streepjes op het haasje over op je foam en maak voorzichtig een knipje op de twee plekken.

Knip wat lint uit en knoop dat om het haasje. Heb je wat dikker lint? Dan kun je dit aan de achterkant tegen je haasje plakken in plaats van het aan de voorkant te knopen.

Nu kun je je haasje gebruiken als servethouder of voor het bestek. Je kunt natuurlijk ook een menukaart oprollen en erin schuiven of…

Wil je iemand een paascadeautje geven? Dan maak je een mooie tekening. Je rolt hem op en schuift hem in je haasje. Zo wordt het opeens een bijzonder cadeautje.

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel