19 december 2023 
2 min. leestijd

dripcake maken en taart topper maken

dripcake maken en taart topper maken

Wat is nu een feestje zonder taart. En als je denkt aan taart, dan denk je natuurlijk aan een gezellig versierd feestexemplaar.
Nu kan ik me voorstellen dat je van het idee alleen al vlekken in je nek krijgt en misschien ook geen zin hebt hier een kapitaal aan uit te geven.
En dus heb ik hier 5 tips voor een goedkope feesttaart zonder veel moeite. Als basis gebruik ik een dripcake die je kunt versieren zoals jij dat wilt
Bovendien deel ik een handige print met je waarmee je super eenvoudig een hele leuke caketopper maakt.


Dripcake versieren, zo doe je dat

Ken je de dripcake al? Deze kant en klare taart smaakt niet alleen heerlijk. Het is een super basis voor een onvergetelijke feesttaart. Bij Hema maar ook bij Jumbo kun je deze dripcake kopen.

Nu ga je hem versieren. Waarschijnlijk heb je thuis al best het een en ander waar dat mee kan maar ik help je graag met ideetjes.

Caketopper op je dripcake

Deze caketopper heb je zo zelf in elkaar gezet. Het enige dat je nodig hebt is de print van de caketopper, twee rietjes, lijm, een schaar en een koordje. De print heb ik al voor je klaargezet. Je vindt hem hier.

Print de vlaggetjes en vouw ze dubbel om het koordje. Nu knip je aan de bovenkant de twee rietjes een stukje in zodat het koordje er tussen kan.
Steek de topper in de taart en klaar ben je!


Suikerzoete roze dripcake

Voor prinsessen en iedereen die houdt van roze, maak een dripcake in de kleur roze. Versier hem met aardbeien en lekkere roze schuimpjes. Dat wordt smullen!

Snoepjes dripcake

Een overheerlijke dripcake met alleen maar snoep. Dat is de droom voor wie houdt van snoepen.

Auto cake

Voor wie houdt van auto's is een auto cake natuurlijk het leukst. Zet boven op een eenvoudige taart het favoriete autootje en versier dit verder.

Vrolijke dripcake met kartonnen versiering

Ben je niet zo handig met de oven maar wel met papier en een schaar? Dan maak je gewoon leuke decoratie die je op de taart prikt. Een groot cijfer, het favoriete stripfiguur of een regenboog. Het kan allemaal.Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel