afscheidscadeau juf: een aju paraplu!!

afscheidscadeau juf: een aju paraplu!!

Het was een bijzondere week voor mij. Na 22 jaar ben ik gestopt al leerkracht op de basisschool. Mijn klas verraste me met een heel bijzonder cadeau: een aju paraplu!

Afscheidscadeau juf, Dit heb je nodig:

  • paraplu
  • markeerstift
  • blauw papier
  • lint
  • foto’s van de kinderen
  • stiften, potloden of pennen
  • nietmachine
  • schaar

Zo maak je de aju paraplu:

Laat ieder kind een druppelvorm knippen uit het blauwe papier. Op de ene zijde plak je de foto van het kind en op de andere kant mogen de kinderen een boodschap schrijven aan de juf.

Knip stukken lint en niet het ene uiteinde aan de druppel. Het andere uiteinde knoop je aan de paraplu. Dat kan bijvoorbeeld eenvoudig met een paperclip.

Op de paraplu kun je met de markeerstift een lieve boodschap aan de leerkracht schrijven.

Ik denk dat jouw juf of meester vast net zo blij is als ik met dit bijzondere afscheidscadeau!

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel