Beker versieren voor vaderdag

Beker versieren voor vaderdag

Heb jij al iets leuks geknutseld voor vaderdag? Misschien maak je papa heel blij met een mooie beker! Wij gaan een beker versieren die papa vast heel mooi vindt. Knutsel je met ons mee?

Beker versieren voor vaderdag, dit heb je nodig:

  • Zwarte mok
  • witte porseleinstift
  • Oven
  • eventueel dweiltje
  • alcohol of spiritus

Een beker versieren voor vaderdag

Beker versieren voor vaderdag, zo doe je het:

Zorg dat de beker goed schoon is. De porseleinverf blijft het beste zitten als je de beker eerst met wat alcohol of spiritus afneemt.

Teken dan met de witte porseleinstift een afbeelding op de beker. Wij kozen ervoor om op de voorzijde een stropdas en op de achterzijde een leuke tekst te schrijven.

Laat dit goed drogen en bak de beker dan in de oven. Zorg er goed voor dat je dit doet volgens de gebruiksaanwijzing van de porseleinstift. Bij verschillende soorten porseleinverf is dit namelijk anders.

Nu je beker helemaal klaar is kun je hem  nog vullen met bijvoorbeeld lekkere bonbons , koffiecupjes of theezakjes. Dan wordt je cadeau voor papa extra bijzonder.

Een beker versieren voor vaderdag

Bekijk de video

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Zo hebben we ook verschillende knutselpakketten waarmee je servies kunt versieren!

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel