Een bij knutselen als vingerpoppetje

Een bij knutselen als vingerpoppetje

Zoem, zoem, zoem…..

Wat zoemt daar nu om mijn hoofd? Het is een bijtje! Ik heb het net gemaakt van papier. Het leukste van alles is dat je je vingers erdoor kunt steken en je de bij kunt gebruiken als vingerpoppetje.Wil jij ook een bij knutselen?
Kijk dan snel verder…

Een bij knutselen als vingerpoppetje, dit heb je nodig:

Een bij knutselen als vingerpoppetjes, zo maak je het:

Print het bijtje uit. Het is handig als je dit op wat steviger papier doet. Knip de print van de bij uit. Met een prikpen of een puntige schaar kun je de 2 gaatjes uitknippen voor je vingers.

Nu leg je je print ondersteboven en vouw je een stukje chenilledraad dubbel. Dit lijm je aan de achterzijde van het bijtje. Krul de twee uiteinden een beetje om en schuif aan ieder uiteinde een kraal.


Je bijtje is nu klaar. Steek nu 2 vingers door de gaatjes en je kunt je bijtje laten vliegen!!

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel