Bloemen van papier knutselen

Bloemen van papier knutselen

We gaan bloemen van papier knutselen want als buiten de bloemen overal tevoorschijn komen, willen we het binnen natuurlijk ook gezellig maken!

Knutsel je met ons mee?

Bloemen van papier knutselen, dit heb je nodig:

  • groen papier
  • print van bloemen
  • plakstift
  • schaar

Bloemen van papier knutselen, zo maak je het:

Vouw het groene vel papier dubbel en knip vanaf de vouw het blaadje in zodat er allemaal sliertjes ontstaan die aan de onderkant nog aan elkaar vast zitten.

Rol het groene papier nu op tot een koker en lijm de uiteinden aan elkaar.

Knip uit de print wat bloemetjes en plak die op de groene uiteinden.

bloemen knutselen van papier

Je bloemen van papier zijn klaar. Nu kun je ze op de vensterbank zetten. Blijven de bloemen van papier niet staan? Dan kun je in de koker voorzichtig een klein stukje klei  stoppen.

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel