de 10 beste winter traktaties

de 10 beste winter traktaties

Ben jij jarig in de winter? Wat heb jij een geluk! In de winter kun je heel veel leuke traktaties bedenken die je makkelijk zelf kunt maken en waar je vast de show mee steelt. Kijk je met ons mee naar de 10 beste winter traktaties?

Winter traktatie 1: Sneeuwman koekjes

Voor iedereen een lekker koekje maar dan wel een hele bijzondere. Deze sneeuwmannenkoekjes zijn bijna te mooi om op te eten. Wil jij weten hoe je de koekjes maakt? Kijk dan Hier

Winter traktatie 2: Popcorn sneeuwmannen

Popcorn is gezond en bovendien kun je dit eenvoudig een dag eerder maken. Dat scheelt heel wat verjaardagsstress. Wil jij weten hoe je deze leuke sneeuwmannen gevuld met popcorn maakt? Kijk dan Hier

Winter traktatie 3: Sneeuwman cupcakes


Dat wordt smikkelen en smullen van deze overheerlijke sneeuwmannen cupcakes die je gezellig een dag van tevoren samen klaarmaakt. Zo heb je er dus twee keer plezier van! Wil je weten hoe je de sneeuwmannen cupcakes maakt? Kijk dan Hier

Winter traktatie 4: Sneeuwmannen familie

traktatie sneeuwpop

Deze familie sneeuwmannen smaakt verrukkelijk en is ook nog eens leuk om naar te kijken. Steek ze allemaal in een groot stuk steekschuim of een halve kool en jij komt de klas binnen met een heel sneeuwmannengezin. Hier zie je stap voor stap hoe je de sneeuwmannen maakt.

Winter traktatie 5: Oreo Pinguins

Jammie, houd jij ook zo van oreo’s? Dan word je vast heel blij van deze vrolijke pinguins. Het is helemaal niet veel werk om ze te maken en het resultaat is super leuk!

Hier zie je hoe je de pinguins maakt.

Winter traktatie 6: Bevroren bananen pinguins

IJskoud, dat zijn deze pinguins! Ze zijn dan ook gemaakt van bevroren banaan. Snel de bananen in de vriezer dus en jij trakteert overheerlijke bananen pinguins. Hoe je ze maakt, zie je Hier

Winter traktatie 7: Chocomelk voor iedereen

traktatie voor de winter, warme chocolemelk

Het is altijd jammer als je traktatie in een paar happen verdwijnt. Met deze traktatie geef je iets leuks mee naar huis. Deze kopjes chocomel versier je zelf en deel je dan uit aan iedereen. Hier zie je hoe je deze traktatie maakt.

Winter traktatie 8: pinguin cupcakes

Houd jij van cupcakes? En vind je pinguins ook van die vrolijke diertjes? Dan wil je vast pinguin cupcakes maken. Hier zie je hoe je ze maakt. De print die in de cupcakes is gestoken vind je hier ook.

Winter traktatie 9: ijsberen op een stokje

Ze zijn gemaakt van marshmellows en staan op een stokje. Wat ga jij maken? Worden het ijsberen of toch liever pinguins, of maak je ze gewoon allebei?

Hier zie je in ieder geval hoe je ze kunt maken.

Winter traktatie 10: Bouw je eigen sneeuwman

Of je geeft gewoon een bouwpakket. Zo kan iedereen zelf een sneeuwman in elkaar zetten. Dat is nog eens een bijzondere traktatie! De print en de uitleg vind je Hier

Eenvoudig een  kinderfeestje organiseren?

Dat wordt nu wel heel erg makkelijk met onze kant en klare pakketten. Of je nu wilt knutselen, een bijzondere speurtocht wilt organiseren of op zoek bent naar decoratie voor je feestje? In onze webshop vind je het allemaal handig bij elkaar!

Meer weten?

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel