Een Griezelige uitnodiging maken
arrow_drop_up arrow_drop_down

Een Griezelige uitnodiging maken

Heb je ook zo’n zin in een griezelfeestje? Wij hebben al vast een griezelige uitnodiging bedacht die je zelf kunt maken. Snel aan de slag dus!

Griezelige uitnodiging maken, dit heb je nodig:

Griezelige uitnodiging maken, zo doe je het:

Knip de boven- en onderkant van de doodskop uit en knip ook het tekstvak uit de print.

Vul het tekstvak in. Nu lijm je het tekstvak aan de boven- en onderkant achter tegen de boven- en onderkant van de doodskop. Vouw vervolgens het tekstvak in elkaar zodat het achter de doodskop zit en makkelijk uitvouwt.

Wie ga jij lekker laten griezelen?

Bekijk hier de video:

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Koekje erbij?