Een rapport voor de leerkracht

Een rapport voor de leerkracht

Het schooljaar zit er bijna op bij ons in het noorden. We ruimen de klas op en leren lukt niet meer zo goed. Allemaal kijken we uit naar de vakantie. Iedereen zit vol plannen. Even denken we helemaal niet meer aan school.

Even terugblikken is toch wel op zijn plek. Wat is het jaar omgevlogen. En heb jij ook zo veel geleerd dit jaar? Hoog tijd om meester of juf te bedanken dan en dat kun je dit jaar op een wel heel speciale manier doen: door een rapport voor de leerkracht te maken!

 

In het rapport voor de leerkracht kun je meester of juf precies vertellen wat er nu zo bijzonder was aan dit jaar. Heeft meester mooi voorgelezen of heb je van juf dit jaar alle tafels geleerd? Een welke cijfers wil je juf of meester hiervoor geven?

Je kunt het allemaal in je rapport opschrijven. Snel aan de slag dus, dan kun je juf of meester nog snel verrassen met jouw speciale rapport.

Hoe maak je het rapport voor de leerkracht?

Het rapport kun je downloaden en printen. Hierna kun je het invullen met jouw cijfers, er een mooie tekening van jou en de juf of meester in maken en het in elkaar vouwen en nieten.

 

Het mooist wordt het rapport als je het afdrukt op wat dikker papier. Als je een printer hebt die dubbelzijdig kan printen stel hem dan in op korte zijde binden. Zo krijg je een super echt rapport. Als je alleen enkelzijdig kunt printen, kun je er voor kiezen om de bladzijdes los te knippen op a5 formaat en het te nieten. Op iedere blanco pagina kun je foto’s of tekeningen plakken van het afgelopen jaar. Zo wordt het rapport heel persoonlijk.

Hier vind je het rapport voor de meester

Hier vind je het rapport voor de juf

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
josethe
Door

josethe

op 10 Jul 2016

Ik vind hem top!

Susanne-Tomasovic
Door

Susanne-Tomasovic

op 10 Jul 2016

Leuk te horen Josethe. Veel succes er mee en als je een leuke foto hebt van het eindproduct, we zijn benieuwd!

marga
Door

marga

op 20 Jul 2016

Super leuk!

Susanne-Tomasovic
Door

Susanne-Tomasovic

op 24 Jul 2016

Dank je Marga! Ik ben benieuwd wat de leerkracht ervan vond!

Reactie plaatsen

Zoek een artikel