Een vogel van klei

Een vogel van klei

We horen de vogels buiten al weer fluiten. Hoog tijd dus om er ook te maken die binnen kan vliegen. Knutsel je mee?

Vogel van klei, dit heb je nodig:

  • zelfhardende klei
  • mesje
  • acrylverf
  • kwast
  • wiebeloogjes

Zo maak je het:

In dit filmpje laat ik je zien hoe je dit vogeltje stap voor stap kunt maken. Kijk je mee?

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel