Herfst slinger knutselen

Herfst slinger knutselen

Buiten vallen de blaadjes van de bomen. Daarom knutselen wij een herfst slinger. En de herfstblaadjes maken we zelf maar dan wel met een heel bijzondere techniek.

Een herfst slinger knutselen van papier

Herfst slinger knutselen, dit heb je nodig:

Herfst slinger knutselen, zo doe je het:

Teken met de transparante lijm nerven op de herfstblaadjes. Laat dit heel goed drogen.

Een herfst slinger knutselen van papier

Als je zeker weet dat de lijm goed droog is, kun je met de waterverf over je blaadjes schilderen. Je kunt de kleuren een beetje door elkaar heen laten lopen. Laat dit ook weer heel goed drogen.

Een herfst slinger knutselen van papier

Nu knip je de blaadjes uit. Met een perforator maak je aan beide zijden van het blaadje een gaatje. Nu kun je de blaadjes aan een lang koord of een lint rijgen en je herfstslinger is klaar!

Een herfst slinger knutselen van papier

Video bekijken:

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel