Knutselen herfst: Kabouterpopjes van een pollepel

Knutselen herfst: Kabouterpopjes van een pollepel

 

Maak van een pollepel deze leuke kaboutertjes. De popjes kun je weer gebruiken als poppenkastpop.

Dit heb je nodig:

knutselen herfst knutselen herfst

– houten pollepels van minimaal 28 cm. lang
– wiebeloogjes of stift om oogjes te tekenen
– lijm of plakband
– afdrukken van kabouters. Deze kun je hier downloaden

 

Print de afbeeldingen van de kabouteronderdelen uit en kies die onderdelen die jij leuk vindt. Nu kun je gaan combineren. Wil je een tuinbroek of een broek. Krijgt de kabouter een gieter of een mandje. Als je de verschillende onderdelen hebt uitgezocht, knip je ze uit en plak je ze op de pollepel. Nu kun je nog ogen tekenen op je poppetje en dan wordt het hoog tijd om ermee te gaan spelen. Misschien kun je een leuke poppenkastvoorstelling maken……

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

 

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel