arrow_drop_up arrow_drop_down
23 juni 2014 

Knutselen WK voetbal: Gratis Hup Holland slinger!!

Knutselen WK voetbal Gratis Hup Holland slinger!!

Ook Suus is in de ban van het WK voetbal. Speciaal voor iedereen die het Nederlands elftal een warm hart toedraagt heeft Suus een gratis slinger die je eenvoudig uit kunt printen en in elkaar kunt zetten. Zo juichen we samen het Nederlands elftal naar de zege!!

 

Het werkt eenvoudig. Druk hier om de slinger te downloaden. Print de slinger uit en maak gaatjes in de openingen. Rijg hier een koordje door en klaar is je slinger.

Ga je liever zelf met kleurpotlood of stift aan de slag?

Print dan deze slinger uit.

 

Heb je de slinger gemaakt en opgehangen op een leuke plek? Stuur Suus dan een mooie foto. Als bedankje krijg je van Suus een leuk wk cadeautje!!

Eenvoudig eenĀ  kinderfeestje organiseren?

Dat wordt nu wel heel erg makkelijk met onze kant en klare pakketten. Of je nu wilt knutselen, een bijzondere speurtocht wilt organiseren of op zoek bent naar decoratie voor je feestje? In onze webshop vind je het allemaal handig bij elkaar!

Meer weten?

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Koekje erbij?