02 oktober 2013 
1 min. leestijd

Leuke gratis printables voor je voetbalfeestje

Leuke gratis printables voor je voetbalfeestje

Dit keer zijn  als extraatje gratis prints voor een voetbalfeestje. Heb je zin om je voetbalfeestje extra leuk te maken?

Maak dan gebruik van deze freebies.

Je vindt hier leuke versiering voor rietjes, wikkels voor cupcakes, cipcaketoppers, cadeaulabels, een wikkel voor bellenblaas en een pakje drinken en een traktatiezakje.

Het principe is eenvoudig:

– print uit wat je nodig hebt

– knip het uit en plak in elkaar.

– Gebruik het op je kinderfeestje om alles net even extra leuk te maken!

Veel plezier ermee!!

Klik hier om de printables te openen

Eenvoudig een  kinderfeestje organiseren?

Dat wordt nu wel heel erg makkelijk met onze kant en klare pakketten. Of je nu wilt knutselen, een bijzondere speurtocht wilt organiseren of op zoek bent naar decoratie voor je feestje? In onze webshop vind je het allemaal handig bij elkaar!

Wist je dat we ook een kant en klare voetbalspeurtocht hebben? Tijdens de speurtocht mogen de kinderen laten zien dat ze een echt voetbaltalent zijn aan coach Johan Diksap. Wedden dat dit ze moeiteloos lukt?

Meer weten?

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel