arrow_drop_up arrow_drop_down
14 december 2016 

Lichtje maken met foamclay

Wij zijn dol op foamclay. We konden dan ook niet wachten om met deze grappige klei mooie lichtjes te maken. Klei je met ons mee?

Lichtje maken met foamclay, dit heb je nodig

Lichtje maken met foamclay, zo doe je dat:

Wat is foamclay leuk! Het droogt gewoon in de buitenlucht en je kunt het op allerlei ondergronden plakken. Wij gebruikten het dit keer op een glazen potje. Zo wordt het een heel bijzonder lichtje.

Knip eerst een paar sterren uit de print en plak die met de lijmstift op het potje.

lichtje maken

 

Druk nu de foamclay op het potje en zorg dat je netjes plakt langs de randen van de ster. Zo beplak je het hele potje net zo lang tot het helemaal bedekt is behalve op de plek waar je de sterren hebt geplakt.
Haal nu heel voorzichtig de sterren van het potje en laat de foamclay opdrogen.

lichtje maken

Makkelijk he? Je kunt natuurlijk het hele potje met een kleur beplakken maar het is ook leuk om verschillende kleuren te te gebruiken.

Snel aan de slag dus!

lichtje maken

 

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Koekje erbij?