25 november 2014 
1 min. leestijd

Mijn Sinterklaas verlanglijstje...

Mijn Sinterklaas verlanglijstje...

Wat vraag je dit jaar aan Sinterklaas? Kiezen is zo moeilijk.Toch wordt het tijd om een verlanglijst in je schoen te stoppen zodat Sint inkopen kan gaan doen. Wij maakten een mooi Sinterklaas verlanglijstje voor je dat je in kunt vullen en in je schoen kunt stoppen. Die ziet Sint vast niet over het hoofd!

Het Sinterklaas verlanglijstje kun je hier downloaden en vervolgens uitprinten.

Hoe maak je nu een keuze uit alle leuke dingen die je aan Sint kunt vragen?

Al geruime tijd voordat Sinterklaas in het land is, vliegen de foldertjes je om de oren. Voor kinderen is kiezen hierdoor vaak vreselijk lastig.

Neem de tijd om eens rustig samen door de foldertjes te bladeren en bespreek samen met je kind wat je met welk speelgoed kunt doen. Soms scheelt het ook als een kind het speelgoed al eens heeft gezien in het echt. Bij een vriendje of in de speelgoedwinkel kun je het eens goed bekijken of het zelfs uitproberen. Vaak lijken dingen in de foldertjes prachtig maar valt het in het echt best een beetje tegen.

Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van het speelgoed van het jaar. Dit speelgoed is per leeftijdscategorie beoordeeld door kinderen, ouders en vakjury. Misschien dat ook dit je een beetje op weg kan helpen.

Veel succes met kiezen dit jaar!!

Sinterklaas verlanglijstje

Nog meer leuks voor Sinterklaas:

Wil je meer Sinterklaas tips, bijvoorbeeld om een leuk Sinterklaas feestje te organiseren? Klik dan hier

Ben je op zoek naar leuke Sinterklaas knutseltips? Klik dan hier

Zoek je een kant en klare Sinterklaas speurtocht of leuke knutselpakketten in het Sinterklaas thema? Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel