Minion traktatie

Minion traktatie

Wat zijn ze leuk, de grappige poppetjes uit de film Verschrikkelijke ikke. De minions hebben mijn hart gestolen. Een minion traktatie kon dan ook niet uitblijven…

Mijn kinderen houden van de blikjes fris zonder prik en dat leek me een leuk begin van een traktatie. Dit keer dus geen zakjes chips of cupcakejes maar iets te drinken. Deze traktatie zet je in een handomdraai in elkaar!

Dit heb je nodig voor de minion traktatie:

Zo maak je de minion traktatie:

Print de minions uit en knip ze uit.

Plak een wikkel om het blikje drinken met plakband.

Klaar!!


Eenvoudig een  kinderfeestje organiseren?

Dat wordt nu wel heel erg makkelijk met onze kant en klare pakketten. Of je nu wilt knutselen, een bijzondere speurtocht wilt organiseren of op zoek bent naar decoratie voor je feestje? In onze webshop vind je het allemaal handig bij elkaar!

Meer weten?

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
ineke
Door

ineke

op 23 Oct 2016

hoi, ik vind ze super leuk.... maar als ik ze print en om zo'n klein sisi flesje wil plakken kom ik ongeveer 1cm te kort.... hoe kan ik dat oplossen?

Susanne
Door

Susanne

op 30 Oct 2016

Wat vervelend. We hebben ze exact op de maat gemaakt. Je zou kunnen overwegen aan de achterzijde een leuk stukje washitapte te plakken en hiermee de beide zijden vast te zetten. Wij zullen hier kijken of we de print aan kunnen passen.

Reactie plaatsen

Zoek een artikel