Mobile met vissen knutselen

Mobile met vissen knutselen

Zo af en toe is het heerlijk weer. Strand en zee lonken en dat bracht mij op de volgende knutsel: een mobile met vissen knutselen. Hij hangt bij mij in de tuin en wappert daar  heerlijk in de wind.

Mobile met vissen knutselen, dit heb je nodig:

Mobile met vissen knutselen, zo maak je het:

Buig het chenilledraad in de vorm van een vis. Ik begon met het lijfje. Hiervoor boog ik het chenilledraad in twee stukken en vervolgens draaide ik de twee delen op de plek waar het lijf overgaat in de staart een paar keer om elkaar en vormde van de rest van het chenilledraad een staart.

Aan een lang koord reeg ik 4 kralen en vervolgens het visje. Het koord draaide ik aan de boven om het lijfje. Hierna reeg ik een kleine kraal waar ik de draad nogmaals doorheen haalde om het op zijn plek te houden. Ten slotte draaide ik de draad om de onderkant van het lijfje. Zo blijft de vis goed op zijn plek zitten.

Hierna reeg ik nog een paar keer kralen en een visje aan de draad. De laatste kraal aan de draad knoopte ik stevig vast.

Knutselen op je kinderfeestje

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel