Monsterlijke bakjes maken voor Halloween
knutselen Halloween
Susanne Tomasovic
knutselen Halloween
10/26/2021
2 min
0

Monsterlijke bakjes maken voor Halloween

10/26/2021
2 min
0

Grappige monstertjes waar je ook nog iets lekkers of iets leuks in kunt stoppen. Jij maakt ze gewoon zelf. Deze monsterlijke bakjes zijn dan ook een leuke knutselactiviteit op je griezelige kinderfeestje. Samen met je vrienden maak je ze en na afloop van het feestje neemt iedereen zijn eigen bakje mee dat je natuurlijk eerst nog vult met iets lekkers of met iets leuks. Wij vulden de bakjes bijvoorbeeld met stiften. Zo kan iedereen thuis nog lekker verder knutselen. Knutsel je met ons mee?

Monsterlijke bakjes maken voor Halloween, dit heb je nodig:

  • plastic flessen, bijvoorbeeld van wasmiddel of wasverzachter
  • schaar
  • acrylverf
  • markeerstift
  • foam of gekleurd karton
  • lijm
  • kwast

Monsterlijke bakjes maken voor Halloween, zo maak je ze:

Spoel de flessen goed om. Teken op de bovenkant af waar je de fles af wilt knippen en knip de bovenkant er voorzichtig af. Let op, knippen in plastic is een lastig klusje. Doe je dit dus met jonge kinderen, kan het slim zijn om dit voor ze te doen.

 

Beschilder de fles in een mooie kleur en laat dit goed drogen.

In de tijd dat de fles moet drogen, kun je van foam de onderdelen maken die je straks op de fles wilt gaan plakken. Denk aan ogen, een mond, tanden of gekke haren. Van de bovenkant die je af hebt geknipt kun je armen maken die je later tegen het monstertje kunt plakken. Ook deze kun je beschilderen.

Als de fles droog is, kun je hem beplakken met de losse onderdelen.

Op je kinderfeestje knutselen?

Vind jij het leuk om zelf dingen te maken en wil je ook op je kinderfeestje knutselen? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Reacties
Categorieën