arrow_drop_up arrow_drop_down
28 december 2014 

Oud en nieuw met kinderen

Nog maar een paar dagen en het nieuwe jaar gaat beginnen. Dat gaan we natuurlijk knallend vieren.  Ik verzamelde  ideeën voor je waarmee je oud en nieuw met kinderen nog leuker maakt.

1. Aftellen tot Het nieuwe jaar

oud en nieuw met kinderen

Deze aftelkalender helpt de kinderen een beetje bij het kijken naar hoe lang het nog duurt tot het grote feest losbarst. Hier kun je lezen hoe je hem maakt

2. Gekke foto’s

oud en nieuw met kinderen

Als het dan eindelijk zo ver is, wil je zo’n bijzonder moment natuurlijk wel goed vastleggen. Dat doe je makkelijke met deze gratis prints. Samen met de kinderen knip je ze voor oud en nieuw uit en plak je ze aan dunne stokjes of rietjes. Zoek nu in huis een goede plek waar je foto’s kunt maken en leef je helemaal uit!!

3. Wat gaan we doen?

oud en nieuw met kinderen

Zo’n avond duurt best wel lang. Jonge kinderen gaan vaak nog even slapen maar hoe ouder ze worden, des te langer willen ze het feest meemaken. Hangen voor de tv kan het hele jaar dus dit spel van Moodkids is dan wel heel erg leuk! Ieder uur zit er een nieuw spel verstopt in de vrolijk versierde sterren.

4. Deze hoed staat je goed!

oud en nieuw met kinderen

Deze hoed staat iedereen goed! Samen met de kinderen versier je papieren hoedjes met krijtbordverf  en vervolgens zet je er iets leuks voor het nieuwe jaar op.

Hier zie je hoe de hoedjes zijn gemaakt.

Bij Suus kinderfeestjes vind je kartonnen hoedjes die je kunt versieren.

 

 

 

 

 

 

5. Het geluk lacht je toe!

oud en nieuw met kinderenFortune cookies ken je vast. Deze variant maak je samen met de kinderen en deel je uit tijdens het oudjaarsfeest. Wat zal iedereen opkijken! De wensen vind je hier maar je kunt natuurlijk zelf ook leuke wensen bedenken

 

 

 

 

 

 

6. Smikkel oliebollen bakken

smikkel chocolade oliebol recept

Samen oliebollen bakken is een leuk klusje. Het wordt extra leuk als de oliebollen een beetje extra smikkelig worden. Met dit recept maak je van gewone oliebollen bijzondere oliebollen die bij kinderen zeker in de smaak zullen vallen.

Eenvoudig een  kinderfeestje organiseren?

Dat wordt nu wel heel erg makkelijk met onze kant en klare pakketten. Of je nu wilt knutselen, een bijzondere speurtocht wilt organiseren of op zoek bent naar decoratie voor je feestje? In onze webshop vind je het allemaal handig bij elkaar!

Meer weten?

 

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Koekje erbij?