11 september 2018 
1 min. leestijd

Piratenfeestje gratis prints

Piratenfeestje gratis prints

Ahoy maatjes, het is hoog tijd voor een piratenfeestje. Feest je met ons mee? Dat doe je nu wel heel makkelijk. Voor het piratenfeestje maakten we gratis prints die je eenvoudig kunt gebruiken en waarmee je je kinderfeestje op kunt leuken. Ben je benieuwd wat we voor je hebben klaargezet? Kijk dan snel verder.

Piratenfeestje gratis prints

Stoere baarden, glimmende zwaarden en ooglapjes. Het hoort allemaal bij een piratenfeestje. Wil jij dat thuis organiseren dan kun je vast wat tips en gratis prints gebruiken.

De prints hebben we voor je klaargezet. Klik hier om de prints te openen. Daarmee kun je het piratenfeestje makkelijk extra aankleden. De volgende dingen vind je in de prints:

  • cupcakewikkels
  • wikkel voor een drinkpakje
  • wikkel voor een flesje piratenrum
  • bedankkaartjes
  • traktatiezakje

Je zet de verschillende onderdelen eenvoudig in elkaar. Print alles uit op stevig papier en vouw het over de stippellijnen in elkaar. Met een plakstift plak je vervolgens de onderdelen in elkaar. Hiervoor gebruik je de plakstroken.

Tips voor een piratenfeestje

Ben je op zoek naar tips voor de invulling van je piratenfeestje? Van het organiseren van een speurtocht tot knutselen en schminken? We hebben deze handig bij elkaar gezet. Kijk hier voor de beste tips voor een piratenfeest.

Een beetje extra hulp?

Wil je graag een beetje extra hulp bij het organiseren van een piratenfeestje? Wij hebben een kant en klare speurtocht voor je waarin de kinderen piraat Knoestige Karel helpen om zijn schatkaart weer compleet te krijgen. De speurtocht start en eindigt met een filmpje waarin de kinderen Knoestige Karel zien. Tijdens de speurtocht spelen de kinderen stoere piratenspelletjes en ontvangen ze hierbij stukjes van de schatkaart.

kinderfeestje speurtocht

Ook voor het knutselen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kun je eenvoudig zwaarden maken met ons knutselpakket.

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel