Tol knutselen van papier

Tol knutselen van papier

We gaan een tol knutselen van papier.  Knutsel je met ons mee? Je hebt helemaal niet zo veel nodig dus snel aan de slag.

tol knutselen van papier

Tol knutselen van papier, dit heb je nodig:

  • stroken papier
  • lijmstift
  • lijm
  • cocktailprikker
  • eventueel stiften

tol knutselen van papier

Tol knutselen van papier, zo doe je dat:

Pak een strook papier en lijm de strook om de cocktailprikker. Rol de strook om de cocktailprikker. Smeer zo af en toe wat lijm op de strook zodat hij niet losschiet.

tol knutselen van papier

Rol telkens meer stroken om de cocktailprikker tot het zo dik is dat de tol goed kan draaien.

Nu houd je de tol ondersteboven en smeer je flink wat lijm op de opgerolde stroken. Zo blijven ze goed tegen elkaar zitten en schuiven ze ook niet van de tol.

tol knutselen van papier

Kijk even goed waar je de opgerolde stroken op de tol plaatst. Er hoeft maar een klein stukje van de cocktailprikker uit te steken aan de onderkant.

Je kunt de tol nog versieren met bijvoorbeeld siersteentjes en ook kun je de cocktailprikker met stift een leuk kleurtje geven.

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel