Vaderdag kaart vouwen

Vaderdag kaart vouwen

We gaan voor vaderdag knutselen. Dit keer gaan we een vaderdag kaart vouwen. Met de stap voor stap uitleg moet dat je vast lukken!

Vaderdag kaart vouwen, dit heb je nodig:

  • gekleurd A4 papier
  • knopen
  • lijm
  • schaar
  • eventueel wat stiften

Voor vaderdag een kaart vouwen

Vaderdagkaart vouwen, zo maak je het:

Vouw de kaart stap voor stap tot een overhemd. Bekijk het filmpje waarin je dit stap voor stap kunt zien.

Nu kun je de kaart gaan versieren. Hiervoor heb je wat knopen nodig of een restje gekleurd papier. De knopen kun je op het overhemd plakken en van wat restjes papier kun je bijvoorbeeld een stropdas of een borstzakje knutselen.

Als je dit klaar hebt, kun je aan de binnenkant van de kaart een mooie boodschap schrijven. Dat kan bijvoorbeeld op een stukje papier dat je in de kaart plakt. Je kunt de kaart ook gebruiken om een tegoedbon in te schuiven.

Bekijk de film:

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel