Vaderdag knutselen, maak een leuk memobakje
arrow_drop_up arrow_drop_down

Vaderdag knutselen: een memobakje met washitape

Papa is de liefste en verdient natuurlijk een bijzonder cadeau voor vaderdag. Wij maakten deze keer een memobakje. Zo kan papa alles goed onthouden want hij schrijft het op. Ik maakte een filmpje waarin je precies kunt zien hoe je dit zelf kunt doen.

Vaderdag knutselen: een memobakje, dit heb je nodig:

  • melkpak
  • schaar
  • pen of stift
  • kleine blaadjes die in het bakje passen
  • washitape

Vaderdag knutselen: een memobakje, zo doe je het:

In dit filmpje laat ik je precies zien hoe je het bakje zelf kunt maken.

Het is helemaal niet moeilijk. Washitape vind je tegenwoordig bijna overal, van speelgoedwinkel tot hobbywinkel. Kies kleurtjes die papa mooi vindt.

Op het bovenste briefje schrijf je natuurlijk jouw boodschap aan papa. Veel succes en laat je me weten hoe je bakje is geworden?

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Koekje erbij?