arrow_drop_up arrow_drop_down
11 juni 2015 

Vaderdag knutselen, een uilig sleutelbord

Wat ga jij dit jaar voor vaderdag knutselen? Verras jij papa  met iets zelf gemaakts? Ik maakte van een houten plank en wat klei een sleutelbord. Doe je met me mee?

 

 

 

Vaderdag knutselen, en uilig sleutelbord. Dit heb je nodig:

 

Vaderdag knutselen, maak een uilig sleutelbord

  • zelfhardende klei
  • ronde uitsteker (ik gebruikte een glazen potje)
  • plank van ongeveer 15 x 20 cm.
  • dop van een stift
  • puntig voorwerp
  • lijm (ik gebruikte een lijmpistool)
  • tak (ongeveer 20 cm. lang)
  • versiering (ik gebruikte stoffen bloemen)

Vaderdag knutselen, en uilig sleutelbord. Zo maak je het:

Ik maakte een filmpje voor je waarin je precies kunt zien hoe je een sleutelbord maakt. Moeilijk is het niet, het lukt je vast!

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Koekje erbij?