Vaderdag knutselen: monsterlijke klemborden

Vaderdag knutselen: monsterlijke klemborden

Wat gaan we dit jaar voor vaderdag knutselen? Het is bijna zover en we willen natuurlijk wel iets leuks voor papa maken.

Wij bedachten dit keer monsterlijke klemborden. Je maakt ze in een handomdraai en verrast papa  op vaderdag met iets leuks en handigs!

Monsterlijke klemborden voor vaderdag knutselen

Laten we snel aan de slag gaan. Je hebt voor deze knutsel maar weinig nodig en het is een klusje dat snel te doen is. Snel een leuk resultaat dus. Ideaal voor diegenen die nog snel iets moeten maken! Er zijn twee verschillende monsterborden. Je kunt dus kiezen welke jij het leukst vindt.

Monsterlijke klemborden voor vaderdag knutselen, dit heb je nodig:

Monsterlijke klemborden voor vaderdag knutselen, zo doe je het het:

Print de monsters uit en plak ze op een stuk dik karton. Ik vond dik karton in een verpakking. Kijk dus even goed om je heen of je niet nog ergens een restje hebt liggen.

Lijm de knijper op het bord.

Laat alles goed drogen. Zodra het klaar is, kun je je monsterlijke klembord inpakken en aan papa geven. Je kunt de monsterlijke klemborden natuurlijk voor van alles gebruiken. Zo kan papa zijn stropdas eraan hangen of er leuke foto’s aan klemmen. Natuurlijk kan hij er ook zijn sleutels aan bewaren.

Knutselen op je kinderfeestje?

Houd jij van knutselen en wil je ook op je kinderfeestje iets leuks maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze kant en klare knutselpakketten zijn er voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Met een duidelijke uitleg en een knutseldiploma voor iedereen wordt het wel heel eenvoudig om een knutselfeestje te organiseren.

Ben je nieuwsgierig welke pakketten wij voor je hebben?

Klik dan hier

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel