In de vakantie niet vervelen

In de vakantie niet vervelen

Zo hadden we het ons niet voorgesteld natuurlijk. Bij zomervakantie denk ik aan lekker lang buiten zitten in de tuin en de kinderen die spelen op straat. Er komt nu weinig van. Terwijl ik dit schrijf, tikt de regen tegen het raam en hangen mijn twee kinderen al weer achter tablet en tv.

Tijd voor actie dus! Want ook al werkt het weer niet mee. Wij maken er gewoon een super leuke  zomervakantie waarbij je je niet hoeft te vervelen. Ik verzamelde leuke vakantie activiteiten voor je waarmee je van een verveeldag een onvergetelijke dag maakt!

Helmut Rolf de Voer
Door

Helmut Rolf de Voer

op 29 Jul 2015

Heel leuke ideeën, zulke hutten hebben wij vroeger ook onder de huistafel, kleine tv, video erbij en maar naar tekenfilms kijken, hele dag lagen wij, ook ik, in de hut met 4 zoons, alleen nu lukt het niet meer de oudste is nu 54 jaar en die krijg ik niet meer in zo'n hut. Maar we kunnen altijd nog naar de foto's kijken, en de herinnering weer bespreken. Dat was het dan weer, groetjes en tot ziens maar weer, Helmut Rolf de Voer.

Susanne
Door

Susanne

op 29 Jul 2015

Dank je wel Helmut, Ook ik heb hier leuke herinneringen aan. Als kind bouwden wij altijd hutten onder betrap in de gang. Voor ons waren dat echte huisjes. Wij waren hier ook dagen mee bezig. Eigenlijk heb je helemaal niet zo veel nodig om leuk te kunnen spelen.

Reactie plaatsen

Zoek een artikel