Zomer decoratie: een meloenslinger

Zomer decoratie: een meloenslinger

Bloggen in de zon. Wat heerlijk! Dan krijg je meteen zin in gezellige zomer feestjes met buitenspelletjes. Dat bracht mij op dit idee. Wij gaan de hele tuin versieren met  meloen slingers. Deze vrolijke zomer decoratie maakt een zomerfeestje meteen extra zomers!

Zomer decoratie meloenslinger: dit heb je nodig:

  • lang lint
  • verf
  • kwast
  • witte papieren bordjes
  • plakband of lijm
  • eventueel zwarte markeerstift

Zo maak je de meloenslinger:

Beschilder de bordjes zoals op de foto.

Als de verf droog is kun je met de pitjes op de meloen schilderen. Dit kan met een kwast maar je kunt dit ook doen door met je vinger een afdruk te maken. Ook kun je met een zwarte markeerstift de pitjes tekenen.

Vouw de bordjes dubbel en knip een lang stuk lint af. Hier vouw je de bordjes omheen. Nu kun je de bordjes met plakband of lijm vastplakken.

Zo je slinger is klaar! Nu is het hoog tijd om het huis of de tuin te versieren, gasten uit te nodigen en een knalfeest te houden!

Veel plezier!!!

Eenvoudig een  kinderfeestje organiseren?

Dat wordt nu wel heel erg makkelijk met onze kant en klare pakketten. Of je nu wilt knutselen, een bijzondere speurtocht wilt organiseren of op zoek bent naar decoratie voor je feestje? In onze webshop vind je het allemaal handig bij elkaar!

Meer weten?

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel