Wist je dat we een winkel hebben bomvol knutselpret en kinderfeest?
Klik hier om dit te zien!

Page content

article content

Een schatkist maken van karton

Bij een piratenfeestje hoort natuurlijk een echte schatkist. Natuurlijk kun je die op heel veel verschillende manieren maken. Dit keer gaan wij een schatkist maken van karton.

Knutsel je met ons mee?

Schatkist maken, dit heb je nodig:

Schatkist maken, zo doe je het:

Druk de print af op stevig papier. Je kunt kiezen uit twee varianten. Er is een schatkist met een houtprint maar je kunt ook voor de blanco schatkist kiezen die je vervolgens zelf in kunt kleuren.

Knip de schatkist uit en vouw dan op alle stippellijnen. Het grote vlak met de twee halve cirkels is het deksel. De stippellijn van het deksel moet je heen en weer vouwen zodat je deksel makkelijk open en dicht gaat.

Vouw nu de schatkist in elkaar en plak de plakstroken aan de binnenzijde vast. Wij begonnen met de bodem van de kist en maakten als laatste het deksel. Deze is het lastigst omdat hij rond loopt. Je moet dus even geduld hebben.

Nu kun je aan de buitenkant van op de schatkist siersteentjes, stickertjes of andere leuke piratenversiering plakken.

Waar ga jij je schatkist mee vullen? Wij vulden hem natuurlijk met piratenmunten maar je zou er ook een mooi sieradendoosje of traktatiedoosje van kunnen maken.

Zo wordt jouw piratenfeestje extra bijzonder. Wil je bij je feestje ook nog een stoere speurtocht organiseren? Kijk dan nog even hier.

Comment Section

0 reacties op “Een schatkist maken van karton

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.