arrow_drop_up arrow_drop_down
6 november 2014 

Trots op dit kabouterfeest!!

Soms verzin je wel eens iets. Van tevoren weet je dan nooit of en hoe anderen dit dan zullen gaan gebruiken. Des te leuker is het dan als je een enthousiast mailtje terug krijgt van Esther met leuke foto’s van een zeer geslaagd kabouterfeest. Dan glim ik een beetje van trots. Esther gebruikte de gratis kabouterprints. Wie weet inspireren deze foto’s jou ook wel tot een leuk kabouterfeest. Met de gratis printables die je hier vindt en een klein beetje fantasie kom je een heel eind. Om je nog wat verder te helpen zijn hier nog wat leuke ideeën en mocht je nu net als Esther leuke foto’s maken? Ik vind het super om terug te zien wat er met al mijn ideeën gebeurt.

Alles in het kabouterthema

kabouterfeest

Dat kost je nu helemaal geen moeite. Met de print die je hier vindt, kun je het feestje leuk aankleden. Zo zie je hier bijvoorbeeld een cupcaketopper en wikkels voor je drinkpakjes. Printen en aan de slag dus!

Hier vind je de print

Kabouterspeurtocht: alle kaboutertjes gaan op pad want er is een puntmutsje zoek. Dat gaan we terugvinden. Iedere kabouter krijgt een knapzakje gevuld met proviand voor onderweg. Dat maak je eenvoudig van een bamboestok waar een theedoek aan is geknoopt. Natuurlijk spelen de kabouters onderweg leuke spelletjes. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan estafette spelletjes.

Lekkere hapjes: Bij kabouters denk je natuurlijk aan paddestoelen. Die maak je makkelijk door een half kerstomaatje op een blokje kaas of een half ei te steken met een prikkertje. De stippen maak je eenvoudig van kleine dotjes mayonaise.

Hier vind je een beschrijving

paddestoel traktatie

Knutselen:

kabouterfeest

 

 

 

 

 

Kabouters van stukjes boomtak zijn makkelijk te maken met kinderen. Wil je weten hoe? kijk dan op je knutselei kwijt

kabouterfeest

Zeker zo leuk is het als je met de kinderen een kabouter maakt van een pollepel. Ieder kind kan kiezen welke broek of trui de kabouter krijgt want de gratis prints vind je hier. In mijn blog heb ik een beschrijving gemaakt van deze knutsel. Klik hier om die te openen.

Eenvoudig een  kinderfeestje organiseren?

Dat wordt nu wel heel erg makkelijk met onze kant en klare pakketten. Of je nu wilt knutselen, een bijzondere speurtocht wilt organiseren of op zoek bent naar decoratie voor je feestje? In onze webshop vind je het allemaal handig bij elkaar!

Meer weten?

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Koekje erbij?