Unicorn traktatie, de leukste ideetjes op een rij

Unicorn traktatie, de leukste ideetjes op een rij

Ben jij ook zo'n eenhoorn fan? Dan kies je natuurlijk ook een eenhoorn traktatie. Ik heb de leukste ideetjes voor een unicorn traktatie voor je op een rijtje gezet.

Welke kies jij?

Unicorn traktatie, de leukste ideetjes op een rij:

Eenhoorn traktatie 1: gezonde eenhoorn stokjes

Aan deze gezonde stokjes kun je natuurlijk allerlei lekkers rijgen.  Fruit of toch een hartig stukje kaas en worst. Jij kunt kiezen. De afbeelding vond ik op pinterest maar om het je nu makkelijk te maken heb ik een print voor je klaargezet die je kunt gebruiken om de stokjes te maken.

unicorn traktatie de beste ideetjes

Eenhoorn traktatie 2: een lekker bekertje

Ook deze traktatie vond ik op pinterest. Jij maakt hem natuurlijk makkelijk zelf. Zoek leuke bekertjes en plak aan de bovenzijde de oortjes en een hoorn. Ook hiervan heb ik een handige print voor je gemaakt.

unicorn traktatie de beste ideetjes

Eenhoorn traktatie 3: Eenhoorn ijs

Je hoeft niet bang te zijn dat deze unicorn traktatie smelt want het ijsbekertje is gevuld met lekkere cake. Hoe je dit maakt, kun je zien in een video. Die vind je hier

unicorn traktatie, de beste ideetjes

Eenhoorn traktatie 4: een lekker zakje

Een poosje geleden maakte ik een unicorn traktatie die ook jij natuurlijk thuis kunt maken. Hoe je het maakt en natuurlijk de print, laat ik je hier zien.

eenhoorn traktatie

Eenhoorn traktatie 5: kleurige cupcake

Houd jij van bakken en draai je je hand niet om voor een lekkere cupcake? Met weinig moeite verander je de cupcake in een kleurige eenhoorn cupcake. Wedden dat de kinderen  onder de indruk zijn van deze unicorn traktatie?
De uitleg staat hier. (daar kun je ook zien hoe je het hoorntje kunt maken)

unicorn traktatie, de beste ideetjes

Eenhoorn traktatie 6: unicorn popcorn

Popcorn in vrolijke kleurtjes, dat hoort natuurlijk helemaal bij een eenhoorn feestje. Hoe je de popcorn maakt, kun je hier lezen. Als je de popcorn in een leuk bakje stopt, is het feest natuurlijk helemaal compleet.

unicorn traktatie, de beste ideetjes

Eenhoorn traktatie 7: bedank zakjes

Aan het eind van  het kinderfeestje geef je natuurlijk graag iets leuks mee en dat kan ook een zakje zijn met iets lekkers. Extra leuk is het als het zakje dan ook in unicorn stijl is. Je vindt de print hier.

unicorn traktatie, de beste ideetjes

Eenhoorn traktatie 8: rozijntjes

Een eenvoudig doosje rozijntjes verander je in dit lieve unicorn doosje. De print en de uitleg vind je hier.

unicorn traktatie, de beste ideetjes

Een unicorn traktatie of een heel eenhoorn feestje.

eenhoorn kinderfeestje

Alleen maar een traktatie of gewoon een heel kinderfeestje gevuld met eenhoorn activiteiten? Het hoeft niet moeilijk te zijn. Of je nu op zoek bent naar leuke eenhoorn decoratie, een eenhoorn speurtocht of eenhoorn maskers wilt knutselen, ik  help je bij een onvergetelijk eenhoorn kinderfeestje thuis. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is?
Klik dan even hier.

eenhoorn masker bouwplaat eenhoorn decoratie eenhoorn speurtocht eenhoorn uitnodigingen

Over de schrijver
Heel wat jaren heb ik als leerkracht gewerkt op basisscholen. Knutselen was een van mijn favoriete vakken. Ook kinderfeestjes vond ik altijd super leuk om te organiseren. Eerst deed ik dit met veel plezier voor mijn kinderen, later ging ik dit op verzoek ook voor anderen doen.
Reactie plaatsen

Zoek een artikel